CAIRNS GRAFSTEENONDERHOUD  

Voor alle werkzaamheden aan grafmonumenten en grafbedekking.

Cairns Grafsteenonderhoud is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden, repareren en restaureren van grafmonumenten. Met bijna 20 jaar ervaring in de wereld van natuursteen qua het stellen, plaatsen en onderhouden van grafstenen, kunnen wij ons met recht specialist noemen.
Door deze ruime ervaring is het mogelijk om een totaalpakket aan werkzaamheden aan te bieden, op maat gemaakt naar de wens van de klant. Uiteraard wordt de opdracht met zorg en respect voor mens en natuur uitgevoerd. 

Werkwijze
Om diverse redenen kunt u behoefte hebben aan de restauratie of het laten onderhouden van een grafmonument. 

Omdat elke steen verschillend is in uitvoering en materiaal en ook omdat de omstandigheden op begraafplaatsen overal anders zijn, is de uitvoering van elke restauratie of onderhoud altijd maatwerk. Het voordeel hiervan is dat u een op uw situatie toegesneden tarief krijgt en u nooit teveel betaalt.
Voordat we daarom een offerte kunnen uitbrengen, willen wij eerst de huidige staat van het grafmonument bekijken. Wij hebben hiervoor recente foto’s van de rustplaats nodig, of als u die niet heeft, kunnen wij het monument voor u bezoeken en foto’s nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om af te spreken op de begraafplaats om samen naar de staat van het graf te kijken en uw wensen te bespreken.

Offerteaanvraag
Wanneer u een offerte aanvraagt is dit uiteraard vrijblijvend.
Nadat de werkzaamheden uit de offerte zijn afgerond ontvangt u van ons altijd een digitale foto per email van het eindresultaat. Bij een onderhoudspakket ontvangt u na elk bezoek een foto.

En verder
In welke staat het monument ook is, wij gaan geen uitdaging uit de weg. U kunt bij ons ook terecht voor:
- reparaties van kleine en grote schades
- vervanging van gebroken of beschadigde onderdelen
- dieptereiniging, ook van ruwe stenen
- breukvloeren restaureren
- grind vervangen door een dekplaat
- onderhoud aan andere grafbedekkingen zoals glas, ijzer, hout of kunststof
- grafbedekking met een natuurlijk karakter
- totale vervanging van de steen
- toevoegen van inscripties

Vraag er naar!


E-mailen
Bellen
Info