CAIRNS GRAFSTEENONDERHOUD  

Voor alle werkzaamheden aan grafmonumenten en grafbedekking.

Welkom bij Cairns Grafsteenonderhoud.
 
Het verlies van een dierbare is een emotionele en verdrietige zaak. Veel mensen gaan na de uitvaart graag terug naar het graf van een dierbare, om te gedenken of herinneringen op te halen.
Het monument is een onlosmakelijk onderdeel van het rouwproces en een manier om de overledene niet direct los te hoeven laten. De plek waar de dierbare begraven ligt, biedt steeds weer opnieuw een moment van troost en bezinning.
 
Naarmate de tijd verstrijkt, zal het grafbezoek soms noodgedwongen afnemen. Gezondheidsproblemen, verhuizing, ouderdom of andere zaken maakt dat men niet meer zo vaak als voorheen het graf van een dierbare kan bezoeken. Het zo zorgvuldig gekozen grafmonument wordt onder invloed van het weer groen door mos of algen, de letters van de inscriptie vervagen, de steen verzakt of wordt overwoekerd door onkruid. Tegen de tijd dat er weer eens gelegenheid is om het graf te bezoeken, staat het monument er treurig bij. Het bezinningsmoment is verdwenen en het gedenkmonument heeft eerst liefdevolle aandacht nodig.
 
Cairns Grafsteenonderhoud neemt u graag de zorg voor het grafmonument uit handen, zodat u weet dat het graf er altijd keurig bij ligt. Afhankelijk van uw wensen kan het eenmalig, maandelijks of periodiek worden verzorgd en voorzien van bijvoorbeeld beplanting of een bloemetje. Zo weet u zeker dat uw volgend bezoek aan uw dierbare weer een nieuw moment van gedenken is.
 
Neem contact op met mij voor een vrijblijvend gesprek. Ik vertel u graag over de mogelijkheden.
 
Hartelijke groeten,
 
Charles Richel 


E-mailen
Bellen
Info